FORMULA 1

Στα κόκκινα ο Ραϊκόνεν

Στα κόκκινα ο Ραϊκόνεν
Ραϊκόνεν

Την πρώτη του εμφάνιση στα κόκκινα έκανε ο Κίμι Ραϊκόνεν σε εκδήλωση της Ferrari σε χιονοδρομικό κέντρο.

Ο Φινλανδός πέταξε με ελικόπτερο από το σπίτι του στην Ελβετία προς το Τρεντίνο, ντυμένος εξ' ολοκλήρου με τη νέα collection της καινούργια του ομάδας.
Ο Ραϊκόνεν φωτογραφήθηκε μπροστά στο νέο FIAT Brava και στη συνέχεια έκανε σκι, ενώ την το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σνόουμπορντ, δικαιολογώντας το παρατσούκλι του "iceman".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σε δηλώσεις του ο Φινλανδός τόνισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει οδηγικό στυλ ώστε να προσαρμοστεί στο κόκκινο μονοθέσιο. Από τα λεγόμενά του φυσικά δεν έλειψαν και οι "μπηχτές" προς την πρώτη του ομάδα και το παλιό του μονοθέσιο.

" Δεν πρόκειται να αλλάξω. Ακόμα και να το έκανα πάντως, δεν θα άλλαζε τίποτα. Απλά το αυτοκίνητο της McLaren δεν ήταν τόσο γρήγορο, δεν ευθύνομαι εγώ για τα αποτελέσματα. Δεν είμαι Μίκαελ Σουμάχερ, Δουλεύω με διαφορετικό τρόπο και μέχρι στιγμής ήταν ευκολότερο να δουλεύεις με τη Ferrari παρά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Formula 1. Αυτή είναι η άποψή μου. Οι άνθρωποι λένε πως θα ήταν δύσκολο αλλά μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίθετο. Περιμένω να έχω μια καλή σχέση και να περάσω καλά".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν υπήρχε κάποιος από τους τεχνικούς διευθυντές στην εκδήλωση καθώς όλοι τρέχουν για την επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Η παρουσίαση θα γίνει στην ιδιόκτητη πίστα δοκιμών της Ferrari στο Φιοράνο, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το εργοστάσιο της ομάδας στο Μαρανέλο. Την Δευτέρα θα κάνει την εμφάνισή του στην πίστα με τον Φελίπε Μάσα στο τιμόνι.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ