FORMULA 1

Στέπνεΐ: "Είμαι αθώος..."

Στέπνεΐ: "Είμαι αθώος..."
στεπνεΐ

Συνεχίζει να υπερασπίζεται την αθωώτητα του ο Νάιτζελ Στέπνεΐ που δήλωσε πως ο ένοχος δεν έχει βρεθεί ακόμα

Ο πρώην μηχανικός της Ferrari, που έχει κατηγορηθεί απο την σκουντερία για παράδοση 780 απόρρητων σελίδων στο αντίπαλο στρατόπεδο της McLaren, όποτε βρίσκει ευκαιρία υπερασπίζεται την αθωώτητα του ενώ δηλώνει μάλιστα πως ο ένοχος ακόμα δεν έχει βρεθεί.
"Κάποιος έδωσε τα σχέδια, αλλά δεν ήμουν εγώ. Κάποιος με έβαλε στην θέση του κατηγορούμενου, όμως ο ένοχος βρίσκεται ακόμα στις τάξεις της Ferrari", δήλωσε μεταξύ άλλων η πέτρα του σκανδάλου, Νάιτζελ Στέπνεΐ στην Ιταλική εφημερίδα "La Republica".

Ο πρώην μηχανικός της Ferrari κατηγορείται απο την Ιταλική εταιρία όχι μόνο για κατασκοπία αλλά και για δολιοφθορά. Συγκεκριμένα η "σκουντερία" είχε αναφέρει πως πριν απο τον αγώνα του Μονακό πάνω στην τάπα του ντεπίζοτου είχαν βρει άσπρη σκόνη (που ίσως επιβάρυνε τις επιδόσεις του μονοθεσίου), παρόμοια μ' αυτή που είχε στο παντελόνι του ο Στέπνεΐ. Άπο την πλευρά του ο Στέπνεΐ αρνήθηκε πως έβαλε ο ίδιος την σκόνη τονίζοντας: "Δεν την έβαλα εγώ εκεί. Κάποιος άλλος έβαλε την σκόνη στο παντελόνι μου, όταν έκανα μπάνιο".

Οι αντεκλήσεις δεν έχουν τελειωμό ανάμεσα στην Ferrari, την McLaren και τον Στέπνεΐ και όπως όλα δείχνουν το σήριαλ του Stepney-gate έχει ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι να τελειώσει. Προς το παρόν πάντως η εταιρία της McLaren την έβγαλε λάδι, όμως η Ferrari δεν πρόκεται να κάνει πίσω μέχρι να δικαιωθεί. Η συνέχεια στο μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων στην Φόρμουλα 1, αναμένεται καυτή.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ