FORMULA 1

Στη Χερέθ η νέα RB10

Στη Χερέθ η νέα RB10

Απευθείας στη Χερέθ θα παρουσιάσει την RB10 η Red Bull στις 28 Ιανουαρίου. Παρών θα είναι φυσικά ο Σεμπάστιαν Φέτελ που έγινε πατέρας.

Η 28η Ιανουαρίου θα ήταν έτσι κι αλλιώς μια... πολυάσχολη μέρα στη Φόρμουλα 1, η πρώτη μέρα των επίσημων δοκιμών της νέας σεζόν.

Μέχρι σήμερα έχουν προγραμματιστεί τρεις παρουσιάσεις μονοθεσίων. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Red Bull ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει την RB10 το πρωί, μόλις είκοσι λεπτά πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές.

Την ίδια μέρα θα γίνει και η επίσημη πρώτη των μονοθεσίων της Mercedes και της Caterham. Παρόντες στα αποκαλυπτήρια της RB10 θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ και ο νέος παρτενέρ του, Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ο Φέτελ θα δεχθεί θερμές ευχές για την γέννηση του πρώτου παιδιού του. Η θυγατέρα του Φέτελ και της συντρόφου του, Χάνα Πράτερ ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες μέρες, ωστόσο δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Θυμίζουμε πως η McLaren θα ανοίξει το χορό των παρουσιάσεων στις 24 Ιανουαρίου, για να πάρει τη σκυτάλη η Ferrari ένα 24ωρο μετά. Moνάχα η Lotus δεν θα βρίσκεται στη Χερέθ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ