FORMULA 1

Στη F1 δεν θέλουν να πάνε στο Μπαχρέιν

Στη F1 δεν θέλουν να πάνε στο Μπαχρέιν

Οι ομάδες της Φόρμουλα 1 φοβούνται για την ασφάλεια των μελών τους και δεν θέλουν να ταξιδέψουν στο Μπαχρέιν για τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς.

Οι ομάδες της Φόρμουλα 1 επιθυμούν τη ματαίωση ή έστω αναβολή του Grand Prix του Μπαχρέιν στο τέλος του μήνα (20-22/4).

Η εφημερίδα Guardian φιλοξενεί δηλώσεις ενός εκ των επικεφαλής των ομάδων, δίχως να αναφέρει το όνομα του, ο οποίος υποστηρίζει πως " αισθανόμαστε άβολα για να πάμε στο Μπαχρέιν".

Οι ομάδες φοβούνται για την ασφάλεια των μελών τους με τον ίδιο άνθρωπο να εξηγεί πως για να αισθάνονται όλοι ασφαλείς πως δεν θα γίνει τίποτα " είναι μόνο αν μας προστατεύσει ο στρατός. Αυτό θα ήταν ανεπίτρεπτο τόσο για τη Φόρμουλα 1, όσο και για το Μπαχρέιν. Δεν βλέπω όμως πως αλλιώς μπορούμε να προχωρήσουμε".

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν υποστηρίζε,ι όποτε κάποιος θέσει το ίδιο ερώτημα, πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ.

Ο Τοντ αναμένεται να βρεθεί στην Κίνα αυτή την εβδομάδα για να παρακολουθήσει το Grand Prix. Εκεί από ότι φαίνεται, την τελευταία ώρα, θα παρθεί η απόφαση για το αν θα μεταβούν στο Μπαχρέιν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ