FORMULA 1

Στη Mercedes και το 2014 ο Μπρον

Στη Mercedes και το 2014 ο Μπρον

Ο Ρος Μπρον σχεδιάζει να παραμείνει στο τιμόνι της Mercedes και το 2014. Ο 58χρονος δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Honda.

Η Mercedes υποδέχθηκε φέτος τον μέτοχο της Williams, Τότο Βολφ και τον πρώην τεχνικό διευθυντή της McLaren, Πάντι Λο. Όλοι υπέθεσαν πως ο Ρος Μπρον θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν σε μια ομάδα με τόσους τεχνικούς διευθυντές.

Όμως ο 58χρονος που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στη Φόρμουλα 1 από τη Benetton στη Ferrari μέχρι τη Honda και τη Brawn GP δεν είναι διατεθειμένος να φύγει.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς το 2014 τον έχουν ενθουσιάσει και η προοπτική να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο που θα διεκδικήσει το νταμπλ, τον κρατάει σε εγρήγορση.

" Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση για την επόμενη χρονιά. Δεν θέλω να χάσω τη διασκέδαση", δήλωσε ο Μπρον. "Α ν δεν έχεις ξεκινήσει τη δουλειά, τότε θα έχεις πρόβλημα", πρόσθεσε σχετικά με τις σημαντικές αλλαγές στη δημιουργία του μονοθεσίου.

Αρνήθηκε πως έχει πρόταση από τη Honda για να τεθεί επικεφαλής στην προσπάθεια της εταιρείας που επιστρέφει ως προμηθεύτρια κινητήρων το 2015 με τη McLaren.

Σύμφωνα πάντα με το BBC ο Μπρον δεν θα διατηρήσει τον ίδιο ρόλο το 2015, καθώς οι ιδιοκτήτες δεν πιστεύουν στον έλεγχο της ομάδας από ένα άτομο, αλλά στο μοίρασμα των ρόλων.

Ο Μπρον που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Williams είχε πουλήσει τη Brawn GP στη Mercedes το 2009, διατηρώντας τη θέση του επικεφαλής στην ομάδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ