FORMULA 1

Στην Caterham ο Κομπαγιάσι

Στην Caterham ο Κομπαγιάσι

Ο Καμούι Κομπαγιάσι επιστρέφει στη Φόρμουλα 1 χάρη στην Caterham. Ο ρούκι Σουηδός Μάρκους Έρικσον θα είναι ο τιμέιτ του. Στη Sauber πήγε ο Γκιέδο Φαν ντερ Γκάρντε.

Μετά από 12μηνη απουσία από τη Φόρμουλα 1 ο συμπαθής Καμούι Κομπαγιάσι επιστρέφει αυτή τη φορά για λογαριασμό της Caterham.

Η ομάδα του Τόνι Φερνάντες ανακοίνωσε τη σύνθεση των οδηγών της τη νέα σεζόν, ολοκληρώνοντας έτσι το... ρόστερ των ομάδων της Φόρμουλα 1.

Ο 23χρονος Μάρκους Έρικσον κάνει το άλμα από το GP2 στη Φόρμουλα 1, ακόμα ένας ρούκι στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ο πρώτος Σουηδός στη Φόρμουλα 1 μετά τον Στέφαν Γιοχάνσον το 1991.

Ο Κομπαγιάσι επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επισκέπτεται το εργοστάσιο της Caterham στο Λίφιλντ την περίοδο των γιορτών.

" Επισκέφθηκα το εργοστάσιο στο Λίφιλντ πριν από τα Χριστούγεννα και είναι ξεκάθαρο πόσο... πεινασμένη είναι ολόκληρη η ομάδα για να σημειώσει πρόοδο. Από όσα έχω δει η Caterham βρίσκεται σε θέση να εξελιχθεί φέτος και τις επόμενες σεζόν", είπε ο Κομπαγιάσι που έφυγε από τη Φόρμουλα 1 το 2012, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για να κρατήσει τη θέση του στη Sauber.

Θα χρησιμοποιεί το #10, αριθμό που έφερε η Toyota όταν έκανε το ντεμπούτο του στη Φόρμουλα 1, ενώ ο Έρικσον θα πάρει το #9.

Στην προηγούμενη ομάδα του βρήκε καταφύγιο ο οδηγός της Caterham το 2013, ο Ολλανδός Γκιέδο Φαν ντερ Γκάρντε και θα έχει το ρόλο του οδηγού δοκιμών. Εκτός Φόρμουλα 1 έμεινε ο Γάλλος Σαρλ Πικ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ