FORMULA 1

Στις 2/2 τα αποκαλυπτήρια της Sauber

Στις 2/2 τα αποκαλυπτήρια της Sauber

H Sauber θα παρουσιάσει το καινούργιο της μονοθέσιο, ονόματι C32, και τους δύο νέους οδηγούς της στις 2 Φεβρουαρίου στο εργοστάσιο της στο Χίνγουιλ.

Η Sauber έγινε η τρίτη ομάδα που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του καινούργιου μονοθεσίου της.

Τα αποκαλυπτήρια του C32 θα πραγματοποιηθούν στις 2 Φεβρουαρίου στο εργοστάσιο της ελβετικής ομάδας στο Χίνγουιλ. Τρεις μέρες αργότερα θα ξεκινήσουν οι δόκιμές της νέας σεζόν στη Χερέθ, μόλις δώδεκα στο σύνολο.

Η Sauber είναι η μοναδική ομάδα που προχώρησε στην αλλαγή και των δύο οδηγών της μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Πέρες με προορισμό τη McLaren.

Ο Μεξικανός αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Χούλκενμπεργκ της Force India, ενώ ο άπειρος Μεξικανός Εστεμπάν Γκουτιέρες προωθήθηκε στη θέση του Καμούι Κομπαγιάσι, έχοντας κάνει πρώτα τη θητεία του ως οδηγός δοκιμών.

Προς το παρόν η McLaren είναι η μοναδική ομάδα που έχει ανακοινώσει πως θα κάνει την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της τον Ιανουάριο (31/12). Η Force India θα ακολουθήσει την 1η Φεβρουαρίου.

Μέχρι τότε θα έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των δύο οδηγών με τον Πολ Ντι Ρέστα να θεωρείται σίγουρο πως θα συνεχίσει στην ομάδα και τους Ζουλ Μπιανσί και Άντριαν Σούτιλ να διεκδικούν τη θέση που άφησε άδεια ο Χούλκενμπεργκ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ