FORMULA 1

Στο Άμπου Ντάμπι η συνάντηση Χάμιλτον-Ντένις

Στο Άμπου Ντάμπι η συνάντηση Χάμιλτον-Ντένις

Ο Λιούις Χάμιλτον επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα το εργοστάσιο της McLaren, ενώ αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον μέντορα του, Ρον Ντένις.

Ο Λιούις Χάμιλτον επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα το Γουόκινγκ, όπου βρίσκεται το αρχηγείο της McLaren. Ο Βρετανός οδηγός που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Mercedes αποκάλυψε πως μίλησε για πρώτη φορά με τον μέντορα του, Ρον Ντένις.

Η επίσκεψη του Χάμιλτον στο Γουόκινγκ δεν ήταν αποχαιρετιστήρια γιατί "τ ο τέλος δεν βρίσκεται κοντά. Έκανα ό,τι συνηθίζω να κάνω", σχολίασε σε δηλώσεις του στην Ινδία.

" Μίλησα με τον Ρον και σχεδιάζουμε να βρεθούμε, ίσως στο Άμπου Ντάμπι. Θα πάμε για να δειπνήσουμε, να κάνουμε μια καλή συζήτηση". Η McLaren είχε επενδύσει στον έφηβο Χάμιλτον και ο Ντένις του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Φόρμουλα 1 το 2007. Ο Ντένις παρέδωσε τα ηνία της ομάδας στον Μάρτιν Γουίτμαρς και αφοσιώθηκε στη διεύθυνση του ομίλου της McLaren.

Ο Χάμιλτον βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 62 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ. "Ό ταν κατέκτησα το παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν ήμουν αρκετά τυχερός, όπως είναι ο Σεμπαστιάν να έχω ένα μονοθέσιο που θα παρέμενε κυρίαρχο και την επόμενη χρονιά. Με στεναχωρεί το ότι δεν κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι αρκετά καλή για να το κάνει και αισθάνομαι πως είμαι αρκετά ικανός για να το καταφέρω. Για διάφορους λόγους δεν έγινε αυτό και δεν θα παραπονεθώ".

Τέλος, είπε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη McLaren με ένα πρωτάθλημα κατασκευαστών, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ