FORMULA 1

Στο χείλος της καταστροφής!

Στο χείλος της καταστροφής!
σουπερ αγκουρι

Η συνεργασία της Super Aguri με την Honda εκπνέει και αναζητείται...οδηγός, 20 ημέρες πριν την Μελβούρνη!

Τις τελευταίες ώρες το αφεντικό της Super Aguri διαπραγματεύεται με την Honda για το ενδεχόμενο να επεκτείνει τη συνεργασία τους με σκοπό η ομάδα από το Λέϊντφιλντ να συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τον κινητήρα της Honda.
Εκπρόσωπος της Honda δήλωσε πώς δεν θέλουν να αντλήσουν πόρους από την κύρια ομάδα της Formula 1 αλλά από την άλλη πλευρά είναι καλό για αυτούς να έχουν μία ομάδα που θα μπορούν να νικήσουν.

Η ρίζα του προβλήματος, βρίσκτεαι στο ότι δεν υπήρχαν πληρωμές από τον κύριο χορηγό της ,SS United, που ανάγκασε την ομάδα της Super Aguri να μην τρέξουν τα μονοθέσια τους σε δοκιμαστικά και να χάσουν πολύτιμο έδαφος.

Πολύ πιστεύουν πώς αν δεν βρεθεί μία μέση λύση τις επόμενες ώρες θα έχει ως συνέπεια το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί και στις επόμενες και τελευταίες δοκιμές ενόψει του πρωταθλήματος, στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ζητείται οδηγός...

Ο Νάρειν Καρθρικεγιάν δεν έκρυψε ότι δεν διαπραγματεύεται πια με την οικονομικά προβληματισμένη ομάδα της Super Aguri, για να οδηγήσει το μονοθέσιο της Ιαπωνικής ομάδας τη νέα σεζόν.

Υπήρξε έντονη φημολογία με τον Ινδό να παίρνει το άλλο μονοθέσιο και να κάτσει δίπλα στον άλλο οδηγό της ομάδας, τον Βρετανό Αντόνυ Ντέϊβιντσον.

Στον κόσμο της Formula 1 υπάρχουν και αυτά τα φαινόμενα, αλλά 20 ημέρες ,πριν τα μεγάλα φώτα σβήσουν, μόνο οξύμωρο μπορεί να χαρακτηριστεί.













TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ