WRC

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις οι Οζιέ και Λαντέ μετά από ατύχημα στις αναγνωρίσεις του Ράλι Πολωνίας

2021 FIA World Rally Championship / Round 12 / ACI Rally Monza / 18th-21st November 2021 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT
2021 FIA World Rally Championship / Round 12 / ACI Rally Monza / 18th-21st November 2021 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT TOYOTA GAZOO RACING / MCKLEIN

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι Σεμπαστιάν Οζιέ και ο συνοδηγός του Βινσέν Λαντέ ενεπλάκησαν σε ατύχημα στη διάρκεια των αναγνωρίσεων του αγώνα του WRC στην Πολωνία, σύμφωνα με την Toyota Gazoo Racing, και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Προς το παρόν, η ομάδα της Toyota δεν έχει δημοσιεύσει περαιτέρω πληροφορίες ούτε για την κατάσταση της υγείας των δύο Γάλλων, ούτε για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Το μόνο που υφίσταται είναι το δημοσίευμα της Toyota GR στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρει: “Ο Σεμπ και ο Βινσέν ενεπλάκησαν σε οδικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων του Ράλι Πολωνίας και υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις. Θα παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες εν ευθέτω χρόνω”.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ήταν μία τυπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σε δημόσιο δρόμο, κατά την οποία το πολιτικό Toyota Yaris που οδηγούσε το γαλλικό πλήρωμα στην αναγνώριση της Ειδικής Διαδρομής ‘Goldap’ (ΕΔ10 & 14) συγκρούστηκε με ένα Ford Mondeo Station Wagon που οδηγούσε ένας πολίτης - ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το Ράλι Πολωνίας είναι ο πέμπτος από τους επιλεγμένους αγώνες του WRC στους οποίους συμμετέχει φέτος ο Σεμπαστιάν Οζιέ, μαζί με τον συνοδηγό του Βινσέν Λαντέ με το Yaris Rally1 της Toyota Gazoo Racing. Το δίδυμο των Γάλλων έχει κερδίσει ήδη φέτος τα Ράλι Κροατίας και Πορτογαλίας.

Αναλόγως των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων θα αποφασιστεί αν οι Οζιέ-Λαντέ θα λάβουν μέρος στο Ράλι Πολωνίας του προσεχούς τετραημέρου (27-30/06).

TAGS WRC TOYOTA WRC WRC 2024 ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΟΖΙΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ