FORMULA 1

Στροφή 180 μοιρών για Μάσα

Στροφή 180 μοιρών για Μάσα
μασα

Yπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Φελίπε Μάσα στη Ferrari το 2009

Ο επικεφαλής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι ξεκαθάρισε ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα να δούμε τον Βραζιλιάνο σε έναν από τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.
" Καθημερινά εξετάζεται από το γιατρό του, αλλά αυτό δεν είναι επίσημος ιατρικός έλεγχος. Γυμνάζεται σκληρά και την επόμενη εβδομάδα θα μπει για πρώτη φορά σε καρτ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ντομενικάλι πρόσθεσε δε ότι " είναι νωρίς να μιλήσουμε (σ.σ. για το αν θα επιστρέψει το 2009). Όταν επιστρέψει θα έχει ανακτήσει το 100% των δυναμέων του, αλλά δεν χρειάζεται να ανυπομονούμε για κάτι αν δεν είναι έτοιμος. Δεν αποκλείω τίποτα, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Ο Μάσα τραυματίστηκε σοβαρά στο Grand Prix της Ουγγαρίας τον περασμένο Ιούλιο. Επρόκειτο να επιστρέψει στο κόκπιτ της Ferrari, όμως αργότερα εγκαταλείφθηκε το σχέδιο. Να σημειώσουμε ότι το Grand Prix της Βραζιλίας θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου. Προλαβαίνει;

Οι δύο αντικαταστάτες του, ο Λούκα Μπαντοέρ και ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα δεν κατάφεραν να μάθουν τα... κόλπα της F60. Mε αυτά που βλέπει ο Μάσα, μπορεί να πήρε και μόνος του τηλέφωνο το Ντομενικάλι.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ