FORMULA 1

Συγκρατημένος ο Αλόνσο

Συγκρατημένος ο Αλόνσο
αλονσο

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, δήλωσε πως παρά τη νίκη του στο Νίρμπουργκρινγκ το πλάνο του για τη συνέχεια δεν αλλάζει

Η τρίτη νίκη του 26χρονου πιλότου, στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να τον έφερε σε απόσταση μόλις δύο βαθμών απο το πρωτοπόρο Λιούις Χάμιλτον, όμως όπως φαίνεται δεν άλλαξε τα δεδομένα.
Συγκεκριμένα ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής όταν ρωτήθηκε αν η νίκη του στη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αλλάζει το πλάνο του απάντησε με βεβαιότητα: "Όχι καθόλου. Έχω πει και στο παρελθόν πως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, άλλωστε υπάρχουν ακόμα επτά αγώνες και κάθε γκραν πρι είναι απρόβλεπτο".



Για την μεγάλη ανταγωνίστρια Ferrari, ο Αλόνσο μίλησε με κολακευτικά λόγια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συνθήκες που μπορούν να αλλάξουν έναν αγώνα λέγοντας: "Ακόμα και στο γκραν πρι της Ευρώπης η Ferrari ήταν πάρα πολύ γρήγορη και ταχύτεροι απο εμάς υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ξαφνικά ο Κίμι (Ραΐκόνεν), αντιμετώπισε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και η βροχή έδωσε στο τέλος τη νίκη στην McLaren.

Έτσι είναι ο μηχανοκινήτος αθλητισμός και πραγματικά δεν θα στοιχημάτιζα σε κανέναν οδηγό για τους υπόλοιπους επτά αγώνες που απομένουν καθώς καθένας μπορεί να πάρει τη νίκη και αυτό γιατί οι αγώνες είναι απρόβλεπτοι".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ