FORMULA 1

Συμφωνία Marussia με Virgin Racing

Συμφωνία Marussia με Virgin Racing

Η Virgin Racing αναμένεται να εδραιωθεί, για τα τουλάχιστον επόμενα τέσσερα χρόνια, στην Formula 1 μετά τη συμφωνία της με την ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Marrusia.

Η παρουσία της Ρωσίας στον χώρο της Formula 1, ισχυροποιείται όσο περνάει ο καιρός. Ο Βιτάλι Πετρόβ έγινε ο πρώτος Ρώσος πιλότος που τρέχει στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στη συνέχεια ακολούθησε η συμφωνία για τη διοργάνωση Grand Prix στο Σότσι, ενώ τώρα εταιρία από την Ρωσία εμπλέκεται στα διοικητικά ομάδας.

Μετά την εξαγορά των μετοχών της από τη γνωστή κατασκευάστρια supercars, η ομάδα πλέον θα ονομάζεται Marussia Virgin Racing.

Παρόλο την αλλαγή της σκυτάλης στα διοικητικά, η οργανωτική δομή της Virgin δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο κύριος εμπνευστής και δημιουργός της ομάδας, Ρίτσαρντ Μπράντσον δήλωσε για τη συμφωνία:

" Ο πρώτος μας χρόνος στην Formula 1 ήταν πάντα δύσκολος - πόσο μάλλον από τη στιγμή που βρεθήκαμε στη μέση της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης. Η Virgin είναι χαρούμενη που βρήκε έναν παρτενέρ ο οποίος μοιράζεται το όραμα για δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδα.

" Είναι κάτι πολύ μεγάλο. Το μέλλον ήταν σταθερό, αλλά αυτή η κίνηση μας εξασφαλίζει για τέσσερα χρόνια", ανέφερε ο Τζον Μπουθ, το αφεντικό της Marussia Virgin Racing πλέον.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση και να γνωρίσετε καλύτερα ένα από τα δημιουργήματα της Marrusia εδώ .

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ