FORMULA 1

Συμβιβασμός 100.000.000$

Συμβιβασμός 100.000.000$

Αποφασισμένος να μη χάσει τον έλεγχο της Φόρμουλα 1 είναι ο Μπέρνι Έκλεστοουν και ανέβασε την προσφορά του προς τις βαυαρικές αρχές

Στο Μόναχο βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του Μπέρνι Έκλεστοουν για δωροδοκία. Ο 83χρονος επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, να καταβάλλει 100.000.000 δολάρια για να έρθει σε συμβιβασμό με τις βαυαρικές αρχές.

Ο ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1 δεν θα αντιμετωπίζει πλέον την απειλή της φυλάκισης και θα διατηρήσει το ρόλο του στο σπορ.

Η είδηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τον Νίκι Λάουντα, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Mercedes. Ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε " εκ μέρους της Φόρμουλα 1, της Mercedes και όλων των άλλων ομάδων, θα ήταν καλοδεχούμενο αν ο Μπέρνι μπορεί να αφοσιωθεί στη Φόρμουλα 1 και να λύσει σε συνεργασία με τις ομάδες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αν ο Μπέρνι σταματήσει, τότε αυτό θα είναι καταστροφή για τη Φόρμουλα 1. Έχει χτίσει τα πάντα εδώ και τρεις δεκαετίες και είναι ο μοναδικός που γνωρίζει τα πάντα, την επιχείρηση, τις λεπτομέρειες των ομάδων. Όλα βρίσκονται μέσα στο κεφάλι του".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ