FORMULA 1

Τα δίνουν όλα Ferrari, McLaren

Τα δίνουν όλα Ferrari, McLaren
ραικονεν-σπα

Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν ο ταχύτερος στα ανεπίσημα δοκιμαστικά της Παρασκευής, αφήνοντας δεύτερο τον Λιούις Χάμιλτον

Ο Φινλανδός οδηγός της Ferrari σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στη δεύτερη περίοδο των ανεπίσημων δοκιμών του ευρωπαϊκού Grand Prix, μιας και ήταν 0.139 χιλιοστά ταχύτερος του Χάμιλτον.
Ο νικητής των δύο τελευταίων αγώνων, πραγματοποίησε τον καλύτερο γύρο στο 1:33.339 κι ενώ απέμεναν πέντε λεπτά για το τέλος. Ο Χάμιλτον προσπάθησε να απαντήσει, δεν ήταν όμως αρκετά προσεκτικός και ένα λάθος στη στροφή Michelin, του κόστισε πολύτιμο χρόνο.

Η Ferrari έκανε λοιπόν το 1-3 και η McLaren το 2-4. Ο Φελίπε Μάσα ήταν τρίτος μπροστά από τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος είδε ξανά την πλάτη του Χάμιλτον.

Αρκετά γρήγορες ήταν και οι δύο Toyota με τον Ραλφ Σουμάχερ να είναι πέμπτος 0.329 πίσω από τον Ραϊκόνεν, ενθουσιάζοντας τους συμπατριώτες του. Έκτος ήταν ο Γιάρνο Τρούλι επίσης με Toyota, μπροστά από τη Williams του Νίκο Ρόσμπεργκ και τη Honda του Τζένσον Μπάτον.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Μάρκους Γουίνκελχοκ είχε έξοδο είκοσι λεπτά πριν το τέλος των δοκιμών και περιορίστηκε στη 22η και τελευταία θέση.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ