FORMULA 1

Τα ρέστα του ο ντι Ρέστα

Τα ρέστα του ο ντι Ρέστα

Ο Πολ ντι Ρέστα πήρε επιτέλους την ευκαιρία που ζητούσε. Το 2011 θα βρίσκεται στο πλευρό του Άντριαν Σούτιλ στη Force India. Τρίτος οδηγός θα είναι ο τέως οδηγός της Williams, Νίκο Χούλκενμπεργκ.

O Πολ ντι Ρέστα (στο κέντρο της φωτό) κρατάει τη σημαία και την τιμή της Σκωτίας ψηλά! Ο πρωταθλητής του DTM ζητούσε εδώ και χρόνια μια ευκαιρία να οδηγήσει στη Φόρμουλα 1 και η Force India του την έδωσε.

Ο ξάδερφος του νικητή του Indy500 (και συζύγου της Άσλεϊ Τζαντ), Ντάριο Φρανκίτι θα είναι ο παρτενέρ του Γερμανού Άντριαν Σούτιλ στη Force India.

Θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Φόρμουλα 1 στις 13 Μαρτίου στο Μπαχρέιν. Την πρώτη του επαφή με τη Φόρμουλα 1 είχε το 2005 όταν αναδείχθηκε "καλύτερος νέος οδηγός" στα ετήσια βραβεία του περιοδικού Autosport και οδήγησε το μονοθέσιο της McLaren.

" Πέρυσι (2010) έγινα ο τρίτος οδηγός της ομάδας και συνέβησαν υπέροχα πράγματα, οπότε ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες καλές στιγμές", υποστήριξε ο ντι Ρέστα, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Τόνιο Λιούτσι, αν και ο συμπαθής Ιταλός είχε συμβόλαιο το 2011.

Τόσο ο ντι Ρέστα, όσο και ο Σούτιλ θα πρέπει να έχουν υψηλή απόδοση, αν δεν θέλουν να αντικατασταθούν από τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Ο Γερμανός τέως οδηγός της Williams που κέρδισε και pole position το 2010, έμεινε χωρίς δουλειά και συμβιβάστηκε με θέση αναπληρωματικού.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ