FORMULA 1

Ταχύτερος ο Μάσα στην Ινδία

Ταχύτερος ο Μάσα στην Ινδία

Ο Φελίπε Μάσα πήρε τη σκυτάλη από τον Λιούις Χάμιλτον, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.

Ο Φελίπε Μάσα πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του ινδικού Grand Prix.

Δεκαοκτώ λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της περιόδου, ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε χρόνο 1:25.706 μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull Racing). Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος οδηγός ολόκληρο το απόγευμα με εξαίρεση τον γρήγορο γύρο του οδηγού της Ferrari.

Τρίτος ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) που εγκατέλειψε το πρωί με τον Λιούις Χάμιλτον (McLaren) να ακολουθεί στην τέταρτη θέση. Θυμίζουμε ότι τόσο ο Χάμιλτον, όσο και ο Σέρχιο Πέρες της Sauber τιμωρήθηκαν με τρεις θέσεις στην εκκίνηση, καθώς αγνόησαν το πρωί τις κίτρινες σημαίες.

Κακή εμφάνιση για τις δύο Mercedes με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να είναι 19ος και ο Μίκαελ Σουμάχερ (τέταρτος το πρωί) μόλις 21ος. Ο Γερμανός έμεινε αρκετή ώρα στα πιτ για άγνωστο λόγο.

Τέλος, η στροφή 6 δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους οδηγούς, ενώ ο Ζερόμ Ντ'Αμπρόσιο έστειλε τη Virgin στις προστατευτικές μπαριέρες δίχως να τραυματιστεί.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ