FORMULA 1

Ταξίδι στο... φεγγάρι για τον Λ.Χάμιλτον!

Ταξίδι στο... φεγγάρι για τον Λ.Χάμιλτον!
Χάμιλτον-σύντροφος

Ο Λ.Χάμιλτον αποφάσισε να κάνει δώρο στη σύντροφό του και τους γονείς του ένα ταξίδι στο... φεγγάρι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Marca", o Άγγλος πιλότος προετοιμάζει μία γιορτή με ξεχωριστό στιλ χαρίζοντας ένα ταξίδι στα αστέρια στην οικογένειά του αλλά και στη σύντροφό του -και μέλος του συγκροτήματος "Pussycat Dolls"- Νικόλ Σκέρτσινγκερ.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός της McLaren έχει κάνει ειδική κράτηση με την "Virgingalactic", την εταιρία του πολυεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον η οποία έχει πουλήσει ήδη εκατοντάδες εισιτήρια εξασφαλίζοντας στους τυχερούς κατόχους τη δυνατότητα να κάνουν το 2010 τους... τουρίστες στο διάστημα στο κατάστρωμα του διαστημοπλοίου "White Knight II".

Στο "πακέτο" αυτό συμπεριλαμβάνεται η θέα της Γης από ένα προνομιούχο "μπαλκόνι" στο διάστημα, 5 λεπτά χωρίς βαρύτυτα καθώς και 2 περίπου ώρες παραμονής στο διάστημα όπως οι αληθινοί αστροναύτες.

Φυσικά, η τιμή του ταξιδιού δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από τους "κοινούς θνητούς", με το κόστος του εισιτηρίου να είναι 150.000 ευρώ το άτομο και τον Λιούις Χάμιλτον να είναι αναγκασμένος να καταβάλλει το ποσό των 753.000 ευρώ για να το προσφέρει ως δώρο στην οικογένειά του και την αγαπημένη του.

"Ο Λιούις πιστεύει ότι αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να ευχαριστήσει τη Νικόλ και την οικογένειά του για την υποστήριξη που του παρείχαν σε μία θριαμβευτική για αυτόν χρονιά", τόνισε μία ανώνυμη πηγή στην αγγλική εφημερίδα "Evening Standard", με την εφημερίδα αυτή να υποστηρίζει πως ο Άγγλος πιλότος θα πάρει μαζί του στο ταξίδι τρία μέλη της οικογένειάς του, πέρα από τη σύντροφό του!

Από την πλευρά τους πάντως, εκπρόσωπος της McLaren έσπευσε να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Λιούις δεν έχει αγοράσει, και δεν σκέπτεται να αγοράσει, εισιτήρια για εκείνον και την οικογένειά του για ένα διαστημικό ταξίδι...".








TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ