FORMULA 1

"Ταύρος" και του χρόνου ο Γουέμπερ

"Ταύρος" και του χρόνου ο Γουέμπερ

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς διαβεβαίωσε ότι ο Μαρκ Γουέμπερ θα παραμείνει στην ομάδα και το 2012.

Ποιος μπορεί να πάει κόντρα στην άποψη του αφεντικού; Ο ιδιοκτήτης της Red Bull Racing, Ντίτριχ Μάτεστσιτς δήλωσε ότι ο Μαρκ Γουέμπερ θα παραμείνει στην ομάδα και το 2012.

Υπερασπίστηκε δε και την απόφαση του Αυστραλού οδηγού να αγνοήσει τις εντολές της ομάδας και να κυνηγήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση στο Grand Prix του Σίλβερστοουν την περασμένη Κυριακή (11/7).

" Ο Μαρκ Γουέμπερ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας. Αυτό θα γίνει σίγουρα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, αισθάνεται άνετα μαζί μας και η σχέση όλων είναι εξαιρετική. Το γνωρίζει και το ξέρουμε και εμείς. Για να είμαι και ειλικρινής, ο Μαρκ δεν έχει καλύτερη επιλογή από το να οδηγήσει το ταχύτερο αυτοκίνητο και εμείς δεν έχουμε καλύτερη επιλογή για να βρούμε έναν γρήγορο οδηγό", σχολίασε ο Μάτεστσιτς που "πληρώνει" τον Γουέμπερ από το 2007.

Όσο για την αποκάλυψη του Γουέμπερ ότι αγνόησε τις εντολές του Κρίστιαν Χόρνερ και του μηχανικού του, ο Αυστριακός δισεκατομμυριούχος πρόσθεσε " δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς. Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) διαπίστωσε ότι ο Φερνάντο Αλόνσο είχε φύγει μπροστά και δεν μπορούσε να τον "πιάσει". Αυτό επέτρεψε στον Μαρκ να μειώσει τη διαφορά. Θα ήταν πολύ κακός αγωνιζόμενος, αν δεν επιχειρούσε να επιτεθεί και να μην κερδίσει μια θέση". Και κάπου στην Αυστρία ο Χόρνερ έχει κοκκινήσει από τη ντροπή ή το κακό του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ