FORMULA 1

Τέλος εποχής για τον Σουμάχερ

Τέλος εποχής για τον Σουμάχερ

Ο Μίχαελ Σουμάχερ θα αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Σουζούκα της Ιαπωνίας.

Η επιλογή της Mercedes να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σουμάχερ με τον Λιούις Χάμιλτον την επόμενη σεζόν, οδήγησε τον Γερμανό στην απόφαση να ανακοινώσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του πως σταματάει το πιλοτάρισμα.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μαζί με την ομάδα του στη Σουζούκα της Ιαπωνίας, όπου βρίσκεται εν όψει του 15ου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος (07/10).

Ο "Σούμι" αναμένεται να βάλει τέλος σε μία σπουδαία καριέρα 21 ετών, όπου μετράει επτά τίτλους στη Formula 1 και πάνω από 300 αγώνες.

Αναφερόμενος στην απόφασή του, είπε: " Δεν πετύχαμε τους στόχους μας, αλλά μπορώ να είμαι χαρούμενος για τα συνολικά επιτεύγματα στην καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Daimler, τη Mercedes-Benz, την ομάδα και τους μηχανικούς μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα ήθελα πλέον να επικεντρωθώ στο φινάλε της σεζόν και να ευχαριστηθώ αυτούς τους αγώνες".

Επιπλέον, τόνισε πως έχει αρχίσει να χάνει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του, ακριβώς όπως είχε συμβεί και το 2006, όταν αποχώρησε από τη Ferrari και την ενεργό δράση για πρώτη φορά.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ