FORMULA 1

Τέλος ο "Χουλκ" από τη Williams

Τέλος ο "Χουλκ" από τη Williams

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Wlliams. Αντίθετα ο Ρούμπενς Μπαρικέλο θα συνεχίσει και το 2011.

Ορισμένες φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις τις αποφάσεις του σερ Φρανκ Γουίλιαμς. Άνθρωπος που ανήκει σε μια άλλη εποχή, έντιμη εποχή, της Φόρμουλα 1. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ του έκανε το... ζόρικο, ο Γερμανός δεν θα βρίσκεται στη Williams το 2011. Τόσο απλά!

O οδηγός που έδωσε στη βρετανική ομάδα την πρώτη της πολ ποζίσιον μετά από δέκα χρόνια, στον προτελευταίο αγώνα στο Ιντερλάγος βρίσκεται χωρίς ομάδα. Αντίθετα ο Γουίλιαμς με τον Πάτρικ Χεντ κράτησαν τον Ρούμπενς Μπαρικέλο που θα είναι 39 χρονών το 2011!

" Το μετάνιωσα. Θα ήμουν ευτυχής να μείνω στη Williams. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στη Williams ότι καλύτερο για το μέλλον", τόνισε ο Χούλκενμπεργκ που σύμφωνα με τα ΜΜΕ, απέρριψε μια πρόταση για πολύχρονη συνεργασία με την άλλοτε κυρίαρχο στην F1 γιατί δεν ήθελε να πάει στην HRT το 2011.

Ο μάνατζερ του, ο Βίλι Βέμπερ ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του θα έχει θέση στη Φόρμουλα 1 το 2011. Οι επιλογές του πρώην "μίστερ 10%" του Μίκαελ Σουμάχερ είναι μόνο η Force India και η Lotus.

Αντίθετα, ο Μπαρικέλο θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα με τον Γουίλιαμς να εξηγεί "αποκτήσαμε τον Ρούμπενς γιατί γνωρίζαμε ότι θα φέρει τεχνογνωσία, πείρα και πάθος. Μας τα έδωσε όλα αυτά που ελπίζαμε αυτή τη σεζόν και χαιρόμαστε που ανακοινώνουμε ότι θα είναι μαζί μας και το 2011".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ