FORMULA 1

"Θα διαφωνούμε μέχρι να πάμε στους τάφους μας"

"Θα διαφωνούμε μέχρι να πάμε στους τάφους μας"
New Image

Ο Μαρκ Γουέμπερ δήλωσε πως θα διαφωνεί με τον Φέτελ μέχρι να πάνε στους τάφους τους

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι μετά το 1-2 των πιλότων της Red Bull στο Μονακό. Οι αγκαλιές και τα... μέλια δε φαίνεται να απεικονίζουν την υπάρχουσα κατάσταση, μετά το συμβάν των δύο αντρών στην πίστα της Κωνσταντινούπολης.
Η επαφή των Σεμπάστιιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ στον 40ο γύρο του Grand Prix της Κωνσταντινούπολης στοίχησε στη Red Bull το 1-2 και την καθολική της κυριαρχία στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος κατάφερε να συνεχίσει, αλλάζοντας την μπροστινή αεροτομή του τερμάτισε τρίτος, παραμένοντας πρώτος στο πρωτάθλημα των οδηγών δήλωσε:

"Ίσως θα έχουμε διαφορετική άποψη μέχρι να πάμε στους τάφους μας. Ο Σεμπ είχε το πλεονέκτημα στην τελική ταχύτητα και πήγαινε να μπει την εσωτερική, καθώς εγώ σκεφτόμουν το σημείο φρεναρίσματος. Ήμασταν ακόμα μακριά από τη στροφή. Ήρθε στα δεξιά αρκετά γρήγορα και έστριψε επιθετικά προς τα δεξιά. Ήμασταν ρόδα με ρόδα, αλλά υπήρχε δρόμος. Και οι δυο μας έχουμε τις απόψεις μας για αυτό και ελπίζω αν συμβεί ξανά κάτι ανάλογο ελπίζω να μη πράξω πολύ διαφορετικά απ’ ότι έκανα τώρα".

Από την πλευρά του ο Φέτελ υποστήριξε πως: "Ήμουν γρηγορότερος. Βούτηξα από την εσωτερική. Μου ανήκε η στροφή".

Ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα πρέπει να… ανάψει λαμπάδα ίσα με το μπόι του Φέτελ είπε για το συμβάν: "Έχω μείνει έκπληκτος από αυτό που έκανε ο Φέτελ. Πρέπει να είσαι λογικός, ήταν μια πολύ επικίνδυνη κίνηση επειδή προσπάθησα να πάρω την εξωτερική του. Ήρθε κατά πάνω μου, δεν υπήρχε λόγος να στρίψει δεξιά. Έκανε το ίδιο και με τον Μαρκ και δυστυχώς βγήκε εκτός. Ο Μαρκ έχει οδηγήσει καλά στους τελευταίους αγώνες και είμαι χαρούμενος που κατάφερε να τερματίσει".












TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ