FORMULA 1

Θα δοκιμάσει Χάιντφελντ-Σένα η Renault

Θα δοκιμάσει Χάιντφελντ-Σένα η Renault

H Renault θα δοκιμάσει τον έμπειρο πιλότο, Νικ Χάιντφελντ και τον Μπρούνο Σένα στο δεύτερο μέρος των χειμερινών δοκιμών στην Χερέθ. Ανοιχτή και η περίπτωση του Βιταντόνιο Λιούτσι.

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Κουμπίτσα, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα και ήδη έχει ξεκινήσει την έρευνά της για να βρει τον καλύτερο.

Στις δοκιμές της Χερέθ που ξεκινάνε την Πέμπτη (10/2), η Renault θα τσεκάρει τους Μπρούνο Σένα και Νικ Χάιντφελντ και όποιος από τους δύο πείσει με τις αποδόσεις του θα κερδίσει τη θέση του στο μονοθέσιο της.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ζεράρ Λοπέζ, σε δηλώσεις του στο "ING.it" είπε:

"Θα πρέπει να περιμένουμε τις δοκιμές της Χερέθ και της Βαρκελώνης για να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί τόσο το μονοθέσιο, όσο και ο πιλότος που ίσως θα ξεκινήσει και να τελειώσει την χρονιά. Δεν ξέρουμε θα δούμε".

Αναφορικά με τους πιλότους που θα δοκιμαστούν σχολίασε: " Υπάρχουν πιλότοι που έχουν καλούς αγώνες, όπως ο Νικ Χάιντφελντ για παράδειγμα. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι καλός, αλλά δεν ξέρουμε σε τί κατάσταση βρίσκεται - δεν ξέρουμε πώς θα τα πάει με το μονοθέσιό μας. Το ίδιο ισχύει και με τον Λιούτσι, το ίδιο πάει - δεν ξέρω - και με τον Μπρούνο Σένα, που τον τελευταίο χρόνο ήταν σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ