FORMULA 1

Θέλουν τριάδα στη Renault

Θέλουν τριάδα στη Renault

Οι προσδοκίες φέτος στη Renault είναι αρκετά υψηλές καθώς οι διοικούντες την ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να πλασαριστούν στην τρίτη θέση του παγκόσμιου πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Η γαλλική ομάδα που έχει βάση στο Ένστοουν, θα κάνει την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου στις 31 Ιανουαρίου στην πίστα της Βαλένθια και οι προσδοκίες ήδη είναι πολύ ψηλές.

Ο διευθυντής της ομάδας Πατρίκ Λουίς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του μπορεί να τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ ο τεχνικός διευθυντής, Τζέιμς Άλισον, τόνισε ότι το design του R31 θα είναι δυναμικό.

" Σε αυτό το χρονικό σημείο όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τα επιτεύγματά τους, ενώ όλοι απορρίπτουν την ιδέα πως δεν θα έχουν καλή απόδοση. Πιστεύω πως έχουμε επιλέξει μια κατεύθυνση που είναι πραγματικά γενναία", είπε χαρακτηριστικά ο Άλισον, ενώ από την πλευρά του ο Ερίκ Μπουγίε δήλωσε:

" Θέλουμε να κερδίσουμε. Όσο περισσότερο προσοχή έχουμε από τους φίλους μας, τους ανθρώπους της Lotus και τους χορηγούς, τόσο περισσότερο πίεση νιώθουμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ