FORMULA 1

Τιμές στον Σουμάχερ

Τιμές στον Σουμάχερ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Φελίπε Μάσα, ο Ζουλ Μπιάνκι και φυσικά η Mercedes δεν ξεχνούν τον Μίκαελ Σουμάχερ στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στη Μελβούρνη (φωτογραφίες).

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν θέλει να μιλάει για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ωστόσο το εξαιρετικό κράνος που φοράει στη Μελβούρνη (σ.σ. στο πλάι έχει τη λέξη one δηλαδή ένα) έχει αναφορά στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στο μπροστινό μέρος φιλοξενείται η υπογραφή του Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου στη Γκρενόμπλ σε κωματώδη κατάσταση μετά το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Την ίδια ιδέα είχε και ο Φελίπε Μάσα της Williams. Ο Βραζιλιάνος επισκέφθηκε τον πρώην τιμέιτ του στη Ferrari στο νοσοκομείο και ήταν ο πρώτος που βρέθηκε κοντά στον Σουμάχερ και μίλησε για εκείνον στα ΜΜΕ.

Τιμές στον Σουμάχερ

Αντίστοιχη τιμή έχει κάνει και ο Ζουλ Μπιάνκι, αν και ο Γάλλος οδηγός της Marussia που ενηλικιώθηκε αγωνιστικά στην οικογένεια της Ferrari.

Τιμές στον Σουμάχερ

Στην τελευταία επίσημη ενημέρωση από την οικογένεια την περασμένη Τετάρτη (12/3) αναφέρεται πως ο 45χρονος άνδρας δείχνει "μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια" στη "μάχη" που δίνει για να ξεπεράσει αυτή τη σοβαρή περιπέτεια.

Θυμηθείτε πως εξελίχθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές στο Άλμπερτ Παρκ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ