FORMULA 1

Το Autosport δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο

Το Autosport δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ και η Red Bull, ο Σεμπαστιάν Λεμπ και η Citroen διακρίθηκαν στα βραβεία του περιοδικού Autosport. Ο νέος Λιούις της McLaren.

Οι διακρίσεις συνεχίζουν να έρχονται για τους δύο κορυφαίους... Σεβαστιανούς! Ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Σεμπαστιάν Λεμπ βρέθηκαν ανάμεσα στους νικητές των ετήσιων βραβείων του περιοδικού Autosport.

Ο Φέτελ αναδείχθηκε κορυφαίος οδηγός της χρονιάς και ο Λεμπ κορυφαίος οδηγός Ράλι της χρονιάς. Τόσο η RB6, όσο και το Citroen C4 WRC πρώτευσαν στις κατηγορίες τους.

Ο Ιάπωνας Καμούι Κομπαγιάσι εξασφάλισε τον τίτλο του πρωτοεμφανιζόμενου οδηγού της χρονιάς, επικρατώντας του Κίμι Ράικονεν στη σχετική κατηγορία. Πριν από δύο χρόνια νικητής της κατηγορίας ήταν ο Φέτελ, ενώ σχεδόν όλοι οι νικητές του βραβείου έχουν κάνει καλή καριέρα.

Ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1, Τζάκι Στιούαρτ τιμήθηκε για τη συνολική προφορά του στους αγώνες, ενώ και ο Ρούμπενς Μπαρικέλο παρέλαβε τιμητική διάκριση για τις 300+ συμμετοχές του στη Φόρμουλα 1.

Το f-duct της McLaren ήταν η "εφεύρεση" της χρονιάς, ενώ η φωτιά στο μονοθέσιο του Χέικι Κοβαλάινεν στο Grand Prix της Σιγκαπούρης ήταν η "στιγμή" της χρονιάς.

Τέλος, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος της βραδιάς ήταν ο 21χρονος Σκωτσέζος Λιούις Γουίλιαμσον, ο παραλήπτης του βραβείου Autosport.

Όχι μόνο κέρδισε 100.000 λίρες και άλλες χορηγίες, αλλά θα οδηγήσει και το μονοθέσιο της McLaren. Αυτό είναι το... κερασάκι στην τούρτα του τίτλου. Θυμίζουμε ότι έτσι ξεκίνησε και η καριέρα του Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ