FORMULA 1

Το Μπαχρέιν... πέταξε το μπαλάκι στη FIA

Το Μπαχρέιν... πέταξε το μπαλάκι στη FIA

Οι υπεύθυνοι του Grand Prix του Μπαχρέιν βρέθηκαν στις κατατακτήριες δοκιμές της Τουρκίας και διεμήνυσαν ότι είναι σε θέση να διοργανώσουν τον αγώνα.

Η έκρυθμη πολιτική κατάσταση που επικρατούσε για αρκετό καιρό στο Μπαχρέιν δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί ο εναρκτήριος αγώνας της χρονιάς στην πίστα του Σακχίρ.

Έτσι η φετινή σεζόν ξεκίνησε από την Αυστραλία. Στη συνέχεια η FIA έδωσε προθεσμία στους διοργανωτές για να απαντήσουν αν τελικά θα μπορέσουν να διοργανώσουν τον αγώνα μέχρι τις (3/6).

Ωστόσο, η ηρεμία που έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα των πολιτών κάνει τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του Grand Ρrix να δηλώνουν τη σιγουριά τους για την ομαλή διεξαγωγή τους, αλλά ρίχνουν το... μπαλάκι πλέον στη FIA.

" Αν εξαρτάται από εμάς, είμαστε έτοιμοι. Θα χαρούμε αν πραγματοποιηθεί, αλλά δυστυχώς αυτό δεν εξαρτάται από μας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Ήταν δική μας απόφαση να το αναβάλουμε, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ήρεμα, η ζωή έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς", ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της πίστας, Αλ Ζαγιάνι, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Πρέπει να βρούμε μια λύση με τη FIA για το αν θα γίνει ο αγώνας ή όχι και αν πραγματοποιηθεί, τότε θα πρέπει να βρούμε μια ημερομηνία. Εμείς δεν έχουμε κανέναν περιορισμό".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ