FORMULA 1

Το βιβλίο του $1.000.000

Το βιβλίο του $1.000.000

Δεν είναι πολύ παλιό, ούτε σπάνια έκδοση. Για την ακρίβεια είναι το μοναδικό βιβλίο στο είδος του και μπορεί να ταξιδέψει τον ιδιοκτήτη σε όλα τα Grand Prix της Φόρμουλα 1 το 2014.

Ό,τι κι αν λέγεται για τον Μπέρνι Έκλεστοουν, δεν παύει να είναι ένας από τους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τη Φόρμουλα 1 και την ιστορία της.

Επιμελήθηκε προσωπικά ένα βιβλίο ή καλύτερο τόμο με την ιστορία του σπορ. Ονομάζεται "The Official Formula One Opus Bernie Edition".

Έχει 852 σελίδες, ζυγίζει 37 κιλά και η θήκη του είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα. Φέρει την υπογραφή του ισχυρού άνδρα του σπορ και την υπογραφή των (εν ζωή) παγκόσμιων πρωταθλητών της Φόρμουλα 1.

Επίσης δίνει το δικαίωμα στον κάτοχο του να επισκεφθεί (με δικά του έξοδα φυσικά) όλους τους αγώνες του 2014, αφού τον προμηθεύει με άδεια εισόδου στο pitlane. Έχει το δικαίωμα να εισχωρήσει στα άδυτα των ομάδων και να ανταλλάξει απόψεις και με τους οδηγούς.

Το βιβλίο του $1.000.000

Ο Έκλεστοουν και οι υπογραφές των παγκόσμιων πρωταθλητών

Φοβερό βιβλίο, μόνο που κοστίζει 1.000.000 δολάρια! Ο κάτοχος του έχει τη δυνατότητα να πουλήσει τα πάσα έναντι συγκεκριμένου ποσού.

Πέρα από το μοναδικό αυτό βιβλίο, διατίθενται 1.500 αντίτυπα με το βελούδινο εξώφυλλο. Το καθένα από αυτά στοιχίζει 3.200 δολάρια και έχει την υπογραφή του Έκλεστοουν, ενώ υπάρχουν και αντίτυπα αξίας 32.000 δολαρίων με τις υπογραφές όλων των παγκόσμιων πρωταθλητών.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ