FORMULA 1

Τον Οκτώβριο αποφασίζει ο Σουμάχερ

Τον Οκτώβριο αποφασίζει ο Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ αρνήθηκε να ανοίξει τα χαρτιά σχετικά με το μέλλον του στη Φόρμουλα 1. Ο Γερμανός οδηγός γιορτάζει 300 συμμετοχές στη Φόρμουλα 1.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι το πρόσωπο του βελγικού Grand Prix. Σε έναν αγώνα που έχει γράψει τη δική του ιστορία γιορτάζει τις 300 συμμετοχές στη Φόρμουλα 1.

Κι ενώ σιγά σιγά τα ρόστερ των οδηγών κλείνουν ενόψει της νέας σεζόν, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις κορυφαίες ομάδες, ο Γερμανός πολυπρωταθλητής δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδια του.

Αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φόρμουλα 1 και βέβαια αν θα παραμείνει στη Mercedes. Χαμογελώντας ο Σουμάχερ είπε πως θα υπάρχουν νέα τον Οκτώβριο.

" Νομίζω πως κάναμε μια ξεκάθαρη ανακοίνωση πριν από αρκετό καιρό πως τον Οκτώβριο θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερο", τόνισε ο Γερμανός οδηγός της Mercedes.

Φυσικά δεν έπεσε στην παγίδα να απαντήσει σε πόσους αγώνες θα τρέξει στην καριέρα του: " Πόσοι είναι θα το μάθουμε στο τέλος. Δεν γνωρίζω ακόμη, αλλά σίγουρα θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν".

Το μονοθέσιο της Mercedes αντιμετωπίζει προβλήματα αξιοπιστίας φέτος, ωστόσο ο Σουμάχερ τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στους μηχανικούς της ομάδας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ