FORMULA 1

Updates η αγαπημένη λέξη του Αλόνσο!

Updates η αγαπημένη λέξη του Αλόνσο!

Ο Φερνάντο Αλόνσο περιμένει "καλούδια" στο μονοθέσιο του, ώστε να καταφέρει να συναγωνιστεί τον Σεμπάστιαν Φέτελ στους τρεις τελευταίους αγώνες.

"Ευχαριστημένος" είναι ο Φερνάντο Αλόνσο γιατί η Ferrari πήρε βαθμούς στους τελευταίους τρεις αγώνες και βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι του τίτλου.

Ωστόσο ο Ισπανός περιμένει στους τρεις τελευταίους αγώνες της χρονιάς να παρουσιάσει καινούργια πράγματα το μονοθέσιο του. Updates ή αναβαθμίσεις στα ελληνικά είναι η λέξη για τον Αλόνσο.

"Δεν φέραμε τίποτα καινούργιο στους τελευταίους εξι ή επτά αγώνες, οπότε κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε τη βαθμολογική ζημιά και το κατορθώσαμε καθε Κυριακή. Ήταν μια τέλεια Κυριακή για εμάς με καλή εκκίνηση, καλή στρατηγική και άνοδο στο βάθρο των νικητών. Ελπίζω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο και να διεκδικήσουμε καλύτερα πράγματα".

Πρόσθεσε πως η Ferrari έχει πολλές "πιθανότητες" στους επόμενους αγώνες, αρκεί να γίνουν βελτιώσεις στο μονοθέσιο.

Και φάνηκε αποφασισμένος όταν είπε " συνολικά στους επόμενους τέσσερις αγώνες πρέπει να πετύχουμε επτά περισσότερους βαθμούς από τον Σεμπάστιαν. Θα είναι πολύ δύσκολο, όμως πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ