ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Βελτιώσεις για το Citroen C3 Rally2 με στόχο την κορυφή του πρωταθλήματος WRC2

Citroen Racing
Citroen Racing CITROEN

Από το γραφείο σχεδιασμού, την ομάδα εξέλιξης, μέχρι τις αγωνιστικές ομάδες, ολόκληρο το τεχνικό τμήμα της Citroen Racing εργάζεται σκληρά για την περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων του C3 Rally2.

Στη Citroen Racing, η έρευνα και η ανάπτυξη δεν σταματά ποτέ, προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες. Σε επτά χρόνια ανταγωνισμού που χαρακτηρίζονται από μια σειρά από νίκες και τίτλους, οι τακτικές αναβαθμίσεις που εισάγονται διαρκώς επέτρεψαν στο C3 Rally2 να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε μια κατηγορία που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Yohan Rossel_ Benjamin Boulloud
Yohan Rossel_ Benjamin Boulloud CITROEN

Μετά από πολλαπλές δοκιμές σε άσφαλτο και χώμα, εγκρίθηκαν τρία kit εξέλιξης:

• Το πρώτο στην εισαγωγή αέρα στην οροφή, με βελτιωμένη αεροδυναμική ροή στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου, παρέχοντας αύξηση της απόδοσης.

• Η δεύτερη αναβάθμιση είναι στο χώρο εξαερισμού, με τη βελτιωμένη εισαγωγή αέρα να βοηθά στην αύξηση ιπποδύναμης.

• Τέλος, η τρίτη αναβάθμιση συνδέεται άμεσα με το περιβάλλον του κινητήρα, τον εναλλάκτη θερμότητας, τις εισαγωγές αέρα και το κύκλωμα υπερτροφοδότησης να έχουν ρυθμιστεί με τέτοια ακρίβεια ώστε να αυξάνουν την ισχύ και να βελτιώνουν την απόκριση του κινητήρα.

Αυτά τα νέα kit αναβάθμισης τοποθετήθηκαν στα εργοστασιακά C3 Rally 2 των Γιόχαν Ροσέλ και Νικολάϊ Γκριάζιν στην Κροατία και την Πορτογαλία και έχουν ήδη αποδειχθεί επιτυχημένα. Αρκεί να δούμε τα πρόσφατα αποτελέσματα του αυτοκινήτου, όπως ο τερματισμός στην πρώτη και δεύτερη θέση στην Κροατία στην κατηγορία WRC2.

Citroen Racing
Citroen Racing CITROEN

Το επόμενο βήμα της Citroёn Racing είναι να καταστήσει αυτά τα kit αναβάθμισης διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες της στις επόμενες εβδομάδες. Ο στόχος είναι, φυσικά, τα 150 και πλέον C3 Rally2 που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε όλο το κόσμο να εφοδιαστούν με αυτές τις αναβαθμίσεις και να συνεχίσουν να διεκδικούν νίκες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

TAGS ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CITROEN C3 RALLY2 CITROEN C3 CITROEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ