FORMULA 1

Βοήθεια από Μάσα – Στήριξη σε Κούμπιτσα

Βοήθεια από Μάσα – Στήριξη σε Κούμπιτσα

Στην Ferrari περιμένουν από τον Φελίπε Μάσα να βοηθήσει τον Φερνάντο Αλόνσο για τον την κορυφή, ενώ στην Renault υποστηρίζουν πως ο Κούμπιτσα με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο μπορεί να χτυπήσει τίτλο

" Με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, το οποίο έχει τις μισές πιθανότητες να πάρει το μισό πρωτάθλημα, ο Κούμπιτσα μπορεί να τα καταφέρει" ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Renault, Τζέιμς Άλισον και πρόσθεσε:

Πέρα από κάθε αμφιβολία μπορεί να γίνει Παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι από τους οδηγούς εκείνους, που μπορείς εκ των προτέρων να γνωρίζεις, πως αν σε έναν αγώνα κάτι δεν του πάει καλά δεν θα φταίει αυτός, αλλά το μονοθέσιο. Δεν θα κάνει λάθη όταν πιέζεται ενώ βελτιώνει τον ρυθμό του από γύρο σε γύρο. Μοιάζει σε πολλά σημεία με τον Αλόνσο. Η διαφορά τους είναι ότι ο Ρόμπερτ φαίνεται να έχει πιο πολλά κίνητρα και να θέλει περισσότερο τον Παγκόσμιο τίτλο".

Θα εκπλήξει ο Μάσα

" Λυπάμαι για τον Φελίπε, ο οποίος ήταν άτυχος το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μετά την άσχημη ημέρα θα πρέπει να αντιδράσει και εμείς θα του δώσουμε όλες τις δυνατότητες για να κερδίσει. Είμαι σίγουρος πως θα μας εκπλήξει στα τελευταία γκραν πρι".

Ο Λούκα Ντι Μοντιζέμολο, το αφεντικό της ομάδας της Ferrari ευελπιστεί πως ο Βραζιλιάνος Φελίπε Μάσα θα κάνει την έκπληξη στους τρεις εναπομείναντες αγώνες για την ολοκλήρωση του φετινού Παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1. Ο Ιταλός έχει πολλούς λόγους να ελπίζει σε μια τέτοια εξέλιξη. Και ο ποιο σημαντικός είναι πως αν ο Μάσα καταφέρει να τερματίσει ψηλά, τότε θα κόψει βαθμούς από τους αντιπάλους του Φερνάντο Αλόνσο στην διεκδίκηση του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ