FORMULA 1

Υιέ μου, υιέ μου

Υιέ μου, υιέ μου

Ο πατέρας του Κέβιν Μάγκνουσεν και παλιός οδηγός της McLaren δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο του Δανού στο Άλμπερτ Παρκ.

Οι δύο από τους τρεις οδηγούς που ανέβηκαν στο βάθρο του αυστραλιανού Grand Prix, ο Νίκο Ρόζμπεργκ και ο Κέβιν Μάγκνουσεν είναι γιοι οδηγών της Φόρμουλα 1. Την τρίτη θέση "κληρονόμησε" ο γιος επίσης ενός οδηγού αγώνων, Τζένσον Μπάτον μετά την ακύρωση του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Δυστυχώς ο αγαπητός στο πάντοκ της Φόρμουλα 1, Τζον Μπάτον έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Το 1985 ο πατέρας του Νίκο, ο Κέκε, παγκόσμιος πρωταθλητής το 1982 και "μέντορας" των Φινλανδών οδηγών που αγωνίστηκαν στη συνέχεια στη Φόρμουλα 1, αναδείχθηκε νικητής στο αυστραλιανό GP στην Αδελαΐδα. Οδηγούσε μια Williams με το... δικό του No6 (σ.σ. τον αριθμό που επέλεξε ο γιος του). Ήταν η πέμπτη και τελευταία νίκη στην καριέρα του.

Υιέ μου, υιέ μου

Ωστόσο ο... πατέρας που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Γιαν Μάγκνουσεν, πρώην οδηγός της Ferrari και της Stewart Ford. Κι αν ο γιος του που ανέβηκε στο βάθρο στο ντεμπούτο του στη Φόρμουλα 1 έμεινε ασυγκίνητος, ο Γιαν δεν τα κατάφερε. Οι φίλοι του απαθανάτισαν τη στιγμή και ανέβασαν τη φωτογραφία στα social media.

Παρακολούθησε τον αγώνα από τη Φλόριντα που βρισκόταν για να λάβει μέρος στον αγώνα "12 Ώρες του Σέμπρινγκ". Βλέπετε είναι μόλις 40 χρονών μόλις 19 χρόνια μεγαλύτερος από το γιο του.

" Ήταν απίστευτο που τον είδα στο βάθρο. Όταν ξεκίνησε να τρέχει στα καρτ, ήταν μόνο ένα τρελό όνειρο το ότι θα κατάφερνε να βρεθεί στη Φόρμουλα 1. Ήταν καλός από την αρχή, αλλά το σημαντικότερο είναι η εξέλιξη του. Αρκετά χρόνια ήταν γρήγορος, όμως η μεγαλύτερη αλλαγή είναι πως χρησιμοποιεί το κεφάλι του και πως υλοποιεί πράγματα για τον εαυτό του", δήλωσε ο Γιαν που υποσχέθηκε πως δεν θα χάσει το δεύτερο αγώνα του γιου του στη Φόρμουλα 1, στη Μαλαισία την επόμενη Κυριακή (30/3).

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ