ΑΡΗΣ

22 μέρες αγωνίας

22 μέρες αγωνίας
INTIME SPORTS

Οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης αλλά και η υπάρχουσα διοίκηση καλείται μετά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο να δώσει λύση για το αύριο.

Το χρονικό διάστημα που φαίνεται να έχουνε άπαντες στην διάθεσή τους είναι αυτό των 22 ημερών αφού σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι να υπάρξει η πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Και από την στιγμή που θα γίνει μετά από 22 μέρες, δηλαδή την 11η Νοεμβρίου, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτή και να ληφθούνε καίριες αποφάσεις.

Από χθες το βράδυ πάντως και ανάλογα με το ποιο θα είναι τελικά το αποτέλεσμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ Άρης υπάρχει μία έντονη φημολογία περί λύσης διοίκησης Πρωτοδικείου με παραίτηση της υπάρχουσας και όχι υπαγωγής στο Άρθρο 99.

Ένα ενδεχόμενο που σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε στην διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης και στην οποία διοίκηση Πρωτοδικείου είναι πολύ πιθανό να μην συμμετέχει ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

Μία σκέψη που φέρεται να του προτάθηκε με τον ίδιο να έδειξε θετικός αρκεί να τηρηθεί μία προϋπόθεση. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως για το σημείο που έχει φθάσει η ιστορική ομάδα μπάσκετ του Άρη ευθύνες έχουν όλοι εκείνοι στους οποίους αναλογούν και όχι απλώς οι μέτοχοι της εταιρείας.

Κι όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά την διευθέτηση της καταβολής της προκαταβολής προς την εφορία για το συνολικό χρέος που προέκυψε τα προηγούμενα χρόνια με την καταβολή του μεγαλύτερου μέρους του ποσού που απαιτούνταν από τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη. Σε ένα ζήτημα που απομένει να τακτοποιηθεί το θέμα του συνολικού αριθμού των δόσεων.

Η απουσία της ΣΑΡΙΣΑ από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης ήταν ένα σημάδι. Μία εταιρεία ή πιο σωστά παρέα ανθρώπων φίλων προσκείμενων στον Άρη που την τελευταία διετία συνείσφερε στην ομάδα μπάσκετ έναντι ενός συνολικού ποσού που ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ.

Και για αυτό στο μόνο που μπορεί κάποιος να την κατηγορήσει ως ασυνεπής είναι ότι δεν ξεκαθαρίζει την θέση της για την φετινή ομάδα με βάση την ανακοίνωσή της. Αυτήν της 21ης Ιουνίου όπου έκανε ξεκάθαρο ότι πρόκειται να καλύψει το μπάτζετ του τεχνικού τιμ αλλά και δύο παικτών. Αρχικώς ξένων αλλά δεν αποκλείεται αυτή να ήταν και Έλληνες με έναν εξ αυτών τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Όσο για την ΓΕΝΕΣΙΣ που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της νυν ΚΑΕ Άρης στην μετά ειδικής εκκαθάρισης εποχή παραμένει μεγαλομέτοχος, αν και κάτι φάνηκε να μην ισχύει βάση δηλώσεων στο πρόσφατο παρελθόν, είναι ξεκάθαρη η στάση της. Πως τα μέλη της δεν επιθυμούν άλλο πια να συνεισφέρουνε παρά το ότι το έκαναν πολλάκις όποτε τους ζητήθηκε τα τελευταία χρόνια από την στιγμή που αποστασιοποιήθηκαν.

Όπως και να έχει ΓΕΝΕΣΙΣ και ΣΑΡΙΣΑ καλείται να τοποθετηθούνε και επίσημα για μία ακόμη φορά το συντομότερο δυνατό ώστε να φανεί το ποιος θα είναι ο δρόμος που θα κληθεί η νυν διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και αν είναι δυνατόν να αποφύγει την λύση του Πρωτοδικείου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ