ΑΡΗΣ

4x4 και παραμονή Μπλατ

4x4 και παραμονή Μπλατ
μπλατ

Μετά τον αποκλεισμό στο Eurocup, στόχος των "κιτρίνων" η παραμονή του Μπλατ και το 4x4 μέχρι το τέλος

Το ρεπό με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος επέτρεψε σε όλους στις τάξεις της ομάδας του Άρη να γεμίσουν τις μπαταρίες τους αλλά και να κάνουν την αυτοκριτική τους εν όψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν από εδώ και στο εξής.
Των τεσσάρων παιχνιδιών της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με αρχή το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας όπου μία νίκη σε συνδυασμό και με καλή εμφάνιση θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας.

Στο κυνήγι του 4x4 εν όψει και του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν με την διοίκηση της ΚΑΕ από πλευράς της και πέραν του αποτελέσματος που θα έχει τελικά η φετινή χρονιά δείχνει να επιθυμεί την παραμονή του Μπλατ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως είναι γνωστό η πρώτη κίνηση έχει ήδη γίνει και μάλιστα για νέο διετές συμβόλαιο ωστόσο από εδώ και στο εξής και αφού υπάρξει και νέα θα απομένει να φανεί ποια θα είναι η στάση του Αμερικανοισραηλινού τεχνικού κι αυτό γιατί είναι βέβαιο πως στον Άρη θα επιθυμούσανε να την γνωρίζουνε το συντομότερο δυνατό για ευνόητους λόγους.

Πρώτα από όλα εν όψει του προγραμματισμού για την επόμενη χρονιά δεδομένου ότι ο Μπλατ θα έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στα γήπεδα της Τουρκίας. Από εκεί και πέρα στον Άρη ερωτηματικό παραμένει και το τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή του Αμερικανού Τζέρεμι Ρίτσαρντσον με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουνε λόγο για καλή διάθεση.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ