ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5 εκατ.δολάρια για Ρόμπινσον;

"Ενδιαφέρεται πάρα πολύ ο ΟΣΦΠ" λέει ο ατζέντης του Ρόμπινσον. Πρόταση 5 εκ. δολαρίων;(vid)

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν πάρει προσωπικά το θέμα του πλέι μέικερ και χειρίζονται τόσο την περίπτωση του Τερέλ ΜακΙντάιρ, όπου η Σιένα ζητάει τα... μαλλιά της κεφαλής της (2 εκ. ευρώ) και προς το παρόν δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, όσο και στο θέμα του Νέιτ Ρόμπινσον, του οποίου το όνομα "παίζει" πλέον συνεχεία στα ΜΜΕ των ΗΠΑ.
Το νέο δημοσίευμα που ασχολείται με τον Ολυμπιακό και τον γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς, είναι αυτό της New York Post, όπου σε ένα κεντρικά άρθρα της γράφει "ο Νέιτ Ρόμπινσον ίσως παίξει στην Ελλάδα για 5 εκατομμύρια δολάρια!". Τόση είναι η πρόταση του Ολυμπιακού για δύο χρόνια, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, χωρίς αυτή να επιβεβαιώνεται από τους ερυθρολεύκους.

Ο ατζέντης του Ρόμπινσον, Έρικ Γκούντογουϊν είπε πάντως πως ο πελάτης του σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που έχει από τον Ολυμπιακό (να θυμίσουμε ότι ο Ρόμπινσον έπαιρνε 2.9 εκ. δολάρια μεικτά), αν και στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Νέα Υόρκη και τους Νικς.

" Θα σκεφτούμε κάθε ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον Νέιτ" είπε ο Γκούντγουϊν και συνέχισε: " Έχουμε ακούσει για την ελληνική ομάδα και ενδιαφέρονται πάρα πολύ". Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσει τον Ρόμπινσον, την ώρα που περιμένει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Σιένα για τον ΜακΙντάιρ. Παράλληλα, οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας βρίσκονται σε ετοιμότητα για οτιδήποτε άλλο προκύψει, αφού όπως είναι γνωστό "κάθε καλός παίκτης, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό".

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Νέιτ Ρόμπινσον με τους Νικς













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ