Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Γυναικών και Elite League “αποκαλύπτονται” την Τρίτη 1/10

Εκδήλωση παρουσίασης Α1 Γυναικών και Elite League
Εκδήλωση παρουσίασης Α1 Γυναικών και Elite League ΕΟΚ

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Marriott την Τρίτη 1/10, θα παρουσιαστούν τα πρωταθλήματα της Α1 Γυναικών και της Elite League, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.

Προ των πυλών βρίσκεται η σεζόν 2024/25 και σε αυτό το πλαίσιο η ΕΟΚ οργανώνει την Τρίτη 1/10 (12:00) στο ξενοδοχείο Marriott μία εκδήλωση, στην οποία θα γίνουν τα "αποκαλυπτήρια" των πρωταθλημάτων της Α1 Γυναικών και της Elite League.

Μάλιστα στην εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει και συνέντευξη Τύπου, θα δώσουν το παρών και εκπρόσωποι των ομάδων μεταξύ των οποίων αρχηγοί, προπονητές και προπονήτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η αντίστροφη μέτρηση για τα τζάμπολ των Εθνικών πρωταθλημάτων κορυφώνεται, η δράση έχει ήδη αρχίσει με τους αγώνες κυπέλλων και την Τρίτη 1/10 η Α1 Γυναικών και η Elite League θα “αποκαλυφθούν” σε μια κοινή εκδήλωση.

Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Marriott, στην αίθουσα “Αιγαίο”, εκπρόσωποι των 27 ομάδων, αρχηγοί, προπονήτριες και προπονητές θα μιλήσουν για τους στόχους της σεζόν, ενώ οι διοικούντες την ΕΟΚ θα παραθέσουν τις επιδιώξεις που υπάρχουν για τη διαρκή εξέλιξη και αναβάθμιση των εθνικών πρωταθλημάτων."

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ELITE LEAGUE ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ