ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Έκλεισε τον Χάντερ Χέιλ, υπογράφει για έναν χρόνο

ΑΕΚ Betsson: Έκλεισε τον Χάντερ Χέιλ, υπογράφει για έναν χρόνο
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Παίκτης της ΑΕΚ Betsson πρέπει να θεωρείται ο Χάντερ Χέιλ (27 χρονών, 1.90 μέτρα), καθώς η Ένωση έφτασε σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ για μονοετές συμβόλαιο.

Την πέμπτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΑΕΚ Betsson, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Χάντερ Χέιλ (27 χρονών, 1.90 μέτρα), προς επιβεβαίωση των πληροφορίων των τελευταίων ημερών.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο, που θα τον κρατήσει στα κιτρινόμαυρα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και με τις απολαβές του να είναι αρκετά υψηλές. Πλέον, απομένει μόνο η ανακοίνωση, με τον Χέιλ να υπογράφει στην Ένωση από την επόμενη εβδομάδα.

Την σεζόν 2023/24 ο Χέιλ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Προμηθέα με 16.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 17.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 47.8% στα τρίποντα στο Basketball Champions League.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έχει εντάξει στο δυναμικό της τον Πρέντις Χαμπ, τον Γκραντ Γκόλντεν, τον Ναχίμ Αλίν και τον Τάσο Καματερό, ενώ έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Φίλλιο και έχει εξασφαλίσει την παραμονή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ