ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Χωρίς Σάκοτα και Κουζέλογλου στη Ρίγα, θα κοουτσάρει ο Βιτσεντζούτο

ΑΕΚ Betsson: Χωρίς Σάκοτα και Κουζέλογλου στη Ρίγα, θα κοουτσάρει ο Βιτσεντζούτο
Ο Ντράγκαν Σάκοτα INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Betsson θα ταξιδέψει στη Ρίγα χωρίς τον head coach, Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και τον τραυματία, Γιάννη Κουζέλογλου. Ο Αντρέα Βιτσεντζούτο θα αναλάβει την καθοδήγηση των κιτρινόμαυρων στο αιχνίδι για το BCL (29/10, 19:00).

Η ΑΕΚ Betsson έχει μπροστά της τη σημαντική αναμέτρηση με τη Ρίγα για το Basketball Champions League (29/10, 19:00) και θα κάνει το ταξίδι για τη Λετονία με δύο απουσίες.

Η πρώτη είναι εκείνη του head coach της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με COVID-19, ενώ η δεύτερη εκείνη του τραυματία Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος αποκόμισε κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Την τεχνική ηγεσία στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του Σάκοτα, Αντρέα Βιτσεντζούτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με δύο απόντες αναχωρεί για τη μακρινή Ρίγα η αποστολή της «Βασίλισσας».

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος ταλαιπωρείται από COVID-19, και ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Πυλαίας με ΠΑΟΚ. Τον πρώτο, θα αντικαταστήσει στην κορυφή του τεχνικού επιτελείου στο ματς ο Αντρέα Βιτσενζούτο.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση στη SUNEL Arena υπό την καθοδήγηση του Ιταλού τεχνικού.

Η «Βασίλισσα» αύριο (Τρίτη, 29/10 – 19:00 ώρα Λετονίας, 20:00 ώρα Ελλάδος) αντιμετωπίζει στην Arena Riga των 11.200 θέσεων, την πρωτοπόρο του λετονοεσθονικού Πρωταθλήματος VEF Riga".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ