ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Η "Ένωση" ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Καματερού

ΑΕΚ Betsson: Η "Ένωση" ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Καματερού
AEK BETSSON BC

Η ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, καθώς συμφώνησε με τον Τάσο Καματερό (24 ετών, 2.05 μέτρα) και ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ, που αγωνιζόταν την τελευταία πενταετία στο NCAA.

Μεταγραφικός πυρετός στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson, που συνεχίζει είναι δραστήρια στην αγορά και να ενισχύεται ενόψει της σεζόν 2024/25.

Μετά από τη συμφωνία με τον Χάντερ Χέιλ - ο οποίος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο - οι κιτρινομαύροι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Τάσου Καματερού (24 ετών, 2.05 μέτρα) για έναν χρόνο. Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνιζόταν στο NCAA αρχικά με τους Σάουθ Ντακότα Κογιότς (2019-2023) και στη συνέχεια με τους Βάντερμπιλτ Κόμοντορς (2023/24).

Με το κολέγιο του Νάσβιλ, ο Καματερός μέτρησε στην περυσινή σεζόν 4.2 πόντους (37.9% στα δίποντα, 34.9% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 0.2 ασίστ ανά 5 λεπτά συμμετοχής σε 28 ματς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

"Ο Καματερός στη «Βασίλισσα»

Η AEK BETSSON BC ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Καματερού (24 χρ., 2μ.05).

Ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διαρκείας, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2025.

Ο Καματερός, με συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ακαδημία του Α.Λ.Φ. Αλίμου. Κατόπιν «μετακόμισε» στον Πρωτέα Βούλας, στον οποίο αγωνίστηκε τόσο στα Τμήματα Υποδομής, όσο και στην Ομάδα Ανδρών.

Την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στο NCAA. Από το 2019 έως το 2023 φόρεσε τη φανέλα του South Dakota και είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 100 αγώνες (21 λεπτά μ.ό.). Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Vanderbilt.

Τάσο, καλωσόρισες στη «Βασίλισσα»".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ