ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Παραχώρησε το management των ακαδημιών και κατασκευάζει δύο γήπεδα στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού των Άνω Λιοσίων

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ
Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ Betsson παραχώρησε το management των ακαδημιών της στον επιχειρηματία Επαμεινώνδα Ζούζουλα και ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει δύο γήπεδα (AirDome) μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Η νέα εποχή στην ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε με την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα στο "τιμόνι" της τεχνικής ηγεσίας και συνεχίστηκε με την παραχώρηση του management των ακαδημιών και την ανακοίνωση της κατασκευής δύο γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Ειδικότερα, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ γνωστοποίησε ότι το management των ακαδημιών της AEK BC ACADEMY θα βρίσκεται στα χέρια του επιχειρηματία Επαμεινώνδα Ζούζουλα και των συνεργάατών του, ενώ ανακοίνωσε την δρομολόγηση της κατασκευής δύο γηπέδων Air Dome και την δημιουργία Ακαδημαϊκού Αθλητικού Κέντρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson:

"Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, που επιχειρείται σε όλα τα επίπεδα, παραχωρεί το management της ΑΕΚ BC ΑCADEMY, στον επιχειρηματία Επαμεινώνδα Ζούζουλα και τους συνεργάτες του.

Το project συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία Aκαδημαϊκού Αθλητικού Κέντρου, ήτοι την κατασκευή δύο γηπέδων (AirDome) εντός του περιβάλλοντος χώρου του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, αλλά και οργάνωση σε πρότυπα προηγμένων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, θα έχουν σύντομα την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τη νέα πραγματικότητα, όπως και οι προπονητές και τα λοιπά στελέχη μας οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τα Αετόπουλά μας στις ιδανικότερες συνθήκες.

Το επόμενο διάστημα, θ’ αποκαλύπτεται σταδιακά το εύρος του έργου, το οργανόγραμμα και το νέο στελεχιακό δυναμικό της Ακαδημίας, όπως θα αποκαλυφθούν άλλωστε όλες οι δράσεις, που προετοιμάζονται από τη Διοίκηση και τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ολική αξιοποίηση των εγκαταστάσεων".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ