ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Την Πέμπτη (13/6) η παρουσίαση και η συνέντευξη Τύπου του Ντράγκαν Σάκοτα

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη (13/6) και στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου "Φαίδων Κωνσταντουδάκης" του κλειστού των Άνω Λιοσίων θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου και η παρουσίαση του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε την πρόσληψη Ντράγκαν Σάκοτα στη θέση του προπονητή, με την επιστροφή του πολύπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της "Ένωσης" να επισημοποιείται το πρωί της Κυριακής (9/6).

Όπως είχε προαναγγείλει και ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων, Μάκης Αγγελόπουλος, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του Σάκοτα, που, όπως σημείωσε η ΚΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας (10/6), θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13/6 στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου "Φαίδων Κωνσταντουδάκης" του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson:

"Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι την Πέμπτη 13/06/2024, και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τύπου «Φαίδων Κωνσταντουδάκης» τού Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, η παρουσίαση-Συνέντευξη Τύπου τού Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ