ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίσημη η συμφωνία με τον Έρικ Γκρίφιν

Ο Έρικ Γκρίφιν την στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου
Ο Έρικ Γκρίφιν την στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου PHOTO CREDITS: AEK BC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ακόμη έναν ξένο παίκτη, αυτή τη φορά τον Έρικ Γκρίφιν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Σε ακόμη μια ανακοίνωση προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ (προηγήθηκε εντός της ημέρας αυτή του Στέφαν Γέλοβατς), η οποία επισημοποίησε τη συμφωνία διετούς διάρκειας με τον Έρικ Γκρίφιν. Ο 31χρονος φόργουορντ δεσμεύτηκε εγγράφως με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2023, δίνοντας συνέχεια στις ανακοινώσεις από την πλευρά των κιτρινόμαυρων τις τελευταίες ημέρες.

Την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στη Χάποελ Μπερ Σεβά του Ισραήλ, μετρώντας 17.9 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον αθλητή Έρικ Γκρίφιν. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2023".

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, που από τη νέα περίοδο, θα βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Διαβάζω για την Ιστορία της ομάδας, και έχω διαπιστώσει και από φωτογραφίες και από βίντεο, πόσο μεγάλη είναι η δυναμική, που έχει ο σύλλογος. Οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί, και εφέτος με τον κόουτς Δέδα ελπίζω ότι θα πορευτούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μιλήσαμε πρόσφατα και μου είπε, ότι με παρακολουθούσε πολλά χρόνια και ότι τώρα ήταν η στιγμή να συνεργαστούμε με τα χρώματα της ΑΕΚ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου οικογένεια".

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ