ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κυκλοφορούν την Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας για την ιστορική σεζόν 2023-24

Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια
Το γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να γιορτάσει 100 χρόνια ιστοριάς και η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (22/8) κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα συμπέσουν με αυτό το μεγάλο γεγονός για τον σύλλογο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (22/8) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2023-24, μία σεζόν ιστορική για τον σύλλογο καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας.

Θυμίζουμε πως εκτός της συμβολικής σημασίας των εισιτηρίων, τη φετινή σεζόν θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτηα και για έναν άλλο λόγο, καθώς στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των κιτρινόμαυρων στο Basketball Champinons League θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Η Ένωση στις 13 Απριλίου του 2024 συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και οι κινήσεις της εν όψει της νέας σεζόν δείχνουν πως υπάρχουν υψηλές βλέψεις.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της όσον αφορά τους ξένους, έχοντας ντύσει στα κιτρινόμαυρα τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Τζάστιν Τίλμαν, Τζόρνταν ΜακΡέι, Τσέισον Ραντλ, Λάνγκστον Χολ και Μπεν ΜάκΛεμορ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ