ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κράτησε τον "Gladiator", Ίαν Χάμερ ως το τέλος της σεζόν

Ο Ίαν Χάμερ με την φανέλα της ΑΕΚ
Ο Ίαν Χάμερ με την φανέλα της ΑΕΚ INTIME

Την παραμονή του στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΑΕΚ που χαρακτήρισε τον Αμερικανό "Gladiator". Την είδηση επιβεβαίωσε νωρίτερα ο παίκτης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ίαν Χάμερ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Οκτώβρη του 2021 και εξελίχθηκε σε ένα από τα βασικά κομμάτια του παζλ στο ρόστερ του Δέδα. Το συμβόλαιό του με την Ένωση είχε ισχύ για τρεις μήνες οι οποίοι και ολοκληρώνονται. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Χάμερ θέλησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Αμερικανό να το επιβεβαιώνει με ανάρτησή του στο Instagram και την ΑΕΚ να το ανακοινώνει λίγη ώρα αργότερα.

"Πάμε να συνεχίσουμε, εγώ μένω", έγραψε ο Ίαν Χάμερ, με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ να δίνουν ρεσιτάλ απαντήσεων στα σχόλια, την ώρα που η ΑΕΚ έγραψε "Συνεχίζουμε μαζί" Σε οκτώ αγώνες στη Stoiximan Basket League ο Χάμερ έχει μέσο όρο 13 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 1.38 ασίστ και 1.88 κλεψίματα, ενώ στο BCL, σε 5 ματς, είχε 13.3 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.6 κλεψίματα.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ