ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεκίνησε με τον Καμπενγκέλε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο Φιόντου Καμπενγκέλε
Ο Φιόντου Καμπενγκέλε INTIME

Με τον Φιόντου Καμπενγκέλε να προπονείται με την ομάδα ξεκίνησε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (15/10) για την 2η αγωνιστική της Basket League, με το καθεστώς συμμετοχής του Καναδού σέντερ να μην έχει πάντως αποσαφηνιστεί.

Άπαντες - παρόντες στην σημερινή (10/10) προπόνηση της ΑΕΚ, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (15/10, 17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) με τον Φιόντου Καμπενγκέλε να ακολουθεί κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Instagram.

Η παρουσία του Καναδού σέντερ στην προπόνηση δεν σημαίνει πάντως ότι είναι δεδομένη η παρουσία του στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" μετά από αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και έμεινε εκτός 12αδας κόντρα στο Λαύριο. Είναι όμως ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, με τον Καμπενγκέλε ωστόσο να μην έχει δηλωθεί ακόμα στην Basket League - ώστε αν αντικατασταθεί να μην χρεωθεί αλλαγή ξένου η ΑΕΚ.

Στα καλά νέα για την ΑΕΚ προστέθηκε και η παρουσία του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στην προπόνηση, αφού ο Λιθουανός δεν έχει τελικά κάτι σοβαρό (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση κόντρα στο Λαύριο) και τέθηκε στην διάθεση του Ζουάν Πλάθα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ