EUROLEAGUE

Αφιέρωμα στο Final-4

Το τζάμπολ του final-4 της Αθήνας απέχει μερικές ώρες. Ταξιδέψτε σε παρελθόν, παρόν και μέλλον με οδηγό το SPORT 24

Σε αυτό το αφιέρωμα κλικάροντας στο δεξί μέρος της σελίδας μπορείτε να διαβάσετε την "ανάλυση" των δύο ζευγαριών, τα ρεκόρ της διοργάνωσης, αλλά και μια ιστορική αναδρομή (με video) των περασμένων φάιναλ-φορ!
Μείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε όλες τις δηλώσεις, όλα τα νέα, αλλά και τα παραλειπόμενα της μεγάλης διοργάνωσης που φιλοξενείται στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

Τα ρεκόρ των φάιναλ-φορ

Τα φάιναλ-φορ έχουν τη δική τους ιστορία, μόνο που αυτή είναι γραμμένη με γαλανόλευκα χρώματα, καθώς οι Έλληνες κατέχουν την τιμητική τους!

Από τη Γάνδη ως την Αθήνα

Πιστό στη συνήθειά του να σας φρεσκάρει τη μνήμη, το SPORT 24, σας παρουσιάζει τα Final Four, των τελευταίων 19 ετών, τρεις μέρες πριν το... δικό μας.

Final Four numbers

Το SPORT 24 παίζει με τους αριθμούς και σας παρουσιάζει γνωστά και άγνωστα στοιχεία για το φετινό φάιναλ-φορ της Αθήνας. ΠΑΟ-Τάου με το μάτι του SPORT 24

Παναθηναϊκός εναντίον Ταού στο ΟΑΚΑ. Είτε θέλει είτε δε θέλει κανείς αυτόματα θυμάται τον περσινό προημιτελικό στον οποίο οι Βάσκοι είχαν πάρει το "διπλό" και μαζί την πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Πράγας. Μήπως ήρθε η ώρα για την εκδίκηση του "τριφυλλιού".

ΤΣΣΚΑ-Μάλαγα με το μάτι του SPORT 24

Η πρωταθλήτρια εναντίον της... πρωτάρας! Κλασσική ιστορία φάιναλ-φορ. Μένει να δούμε ποιος θα ζήσει "καλά" και ποιος "καλύτερα" μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού.

Ακόμη οι συνεντεύξεις των Αλβέρτη, Ρακόσεβιτς, Ερντογάν και Πεκέρ.






















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ