ΑΡΗΣ

Αφήνει Χαραλαμπίδη και πάει για άλλον

Αφήνει Χαραλαμπίδη και πάει για άλλον
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Εγκαταλείφθηκε η περίπτωση Χαραλαμπίδη και πλέον ο Ντρούκερ και η διοίκηση αναζητούν άλλη λύση για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στην περιφέρεια.

Μετά από σχεδόν έναν μήνα όπου στην ΚΑΕ Άρης έδειξαν διάθεση αναμονής για την λύση του συμβολαίου του Κώστα Χαραλαμπίδη με την ΚΑΕ Πανελλήνιος, αποφάσισαν να αναζητήσουν άλλον παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειάς τους.

Μία κίνηση από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης που είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την χθεσινή τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Κυψέλης, Μίνωα Κυριακού, σύμφωνα με την οποία: " Πουλάμε και δεν ξεπουλάμε".

Το κατά πόσο είναι τακτικής ή όχι – με έναν παίκτη με τον οποίο πληροφορίες κάνουν λόγο πως είχε υπάρξει συμφωνία – θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες με το μόνο σίγουρο πάντως να είναι πως ο Σαρόν Ντρούκερ επιθυμεί να δει το συντομότερο δυνατόν το ρόστερ του να συμπληρώνεται.

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη εξάλλου κατά την προχθεσινή αναχώρηση είχε κάνει λόγο για την απόκτηση δύο γκαρντ με τον έναν να ήταν ο Χαραλαμπίδης και ο άλλος κάποιος κοινοτικός την ίδια ώρα που η απόκτηση του Φάνη Κουμπούρα θα ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή της αποστολής (08/09).

Πλέον μετά την απόσυρση ενδιαφέροντος για τον έμπειρο γκαρντ του Πανελληνίου το βάρος πέφτει στην εύρεση σίγουρα ενός κοινοτικού που θα μπορεί να παίξει κατά κύριο λόγο ως πλέι μέικερ αλλά και έναν ακόμη που δεν αποκλείεται να είναι και Έλληνας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ