ΑΡΗΣ

Άφησε ελεύθερο τον Χαραλαμπίδη

Άφησε ελεύθερο τον Χαραλαμπίδη
INTIME SPORTS

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι η ΚΑΕ Άρης θα διέκοπτε το συμβόλαιο του Κώστα Χαραλαμπίδη, κάτι που έκανε πράξη σήμερα (14/07).

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με εξώδικο που απέστειλε στην πλευρά του 34χρονου έμπειρου γκαρντ τον ενημέρωσε για την πρόθεσή της.

Αυτό σημαίνει πως τον αποδεσμεύει με αυτό που απομένει να γίνει από εδώ και στο εξής είναι η διευθέτηση της εκκρεμότητας στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαραλαμπίδης έχει λαμβάνειν πέντε δόσεις του συμβολαίου της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε αλλά και το μπάι άουτ για την λύση του συμβολαίου του.

Του διετούς χρονικής διάρκειας που ολοκληρωνότανε το επόμενο καλοκαίρι και αντιστοιχεί στο 20% των απολαβών του έμπειρου γκαρντ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, είχε ξεκαθαρίσει στις επαφές που είχε με τον εκπρόσωπο του Χαραλαμπίδη τις προηγούμενες μέρες ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα υποστήριξης του συμβολαίου του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που φάνηκε σήμερα και στην πράξη ενώ είχε φροντίσει να το ξεκαθαρίσει και στο χθεσινό τετ α τετ που είχε με τους Φώτη Τακιανό και Μίλαν Μίνιτς όσον αφορά την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ότι την στιγμή αυτή στα συμβόλαια που θα μπορούσανε να υπολογίζουνε είναι αυτά των Χρήστου Ταπούτου, Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη εκτός από αυτά των παικτών από την εφηβική και παιδική ομάδα που είναι να προωθηθούνε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ