ΑΡΗΣ

Άφιξη Μπλατ με "αγκάθι" Κλαρκ

Άφιξη Μπλατ με "αγκάθι" Κλαρκ
Μπλατ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται τη Δευτέρα ο Μπλατ για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της παραμονής του στον Άρη

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός του Άρη όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας θα έπρεπε να βρισκόταν μέχρι σήμερα Κυριακή (23/05) στην Μόσχα για να διευθετήσει εκκρεμότητές του με την ρωσική Ομοσπονδία εν όψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.
Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός και μετά την δεδομένη απόφαση για μείωση του μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου δύσκολα να παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Άρη. Εξέλιξη που συνάδει και δεδομένων των απολαβών που είχε συμφωνήσει με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται στις 300.000 ευρώ.

Όσο για την μείωση του μπάτζετ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου; Αυτό είναι πολύ πιθανόν να πέσει και κάτω από το 1.000.000 ευρώ που σε περίπτωση παραμονής του Μπλατ αυτό θα μειωθεί κατά 30%. Η διαφαινόμενη πάντως αποχώρηση του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού από τον πάγκο του Άρη καλά κρατεί το ενδεχόμενο ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Αμαρουσίου να αποτελέσει τον διάδοχό του.

Η διαφαινόμενη μείωση εξάλλου του μπάτζετ της ΚΑΕ Άρης για την νέα αγωνιστική περίοδο ακόμη και κάτω από το 1.000.000 ευρώ θα πρέπει να θεωρείται ως σίγουρη η κλήση των Χατζηβρέττα, Ντικούδη και Κλαρκ για συζητήσεις όσον αφορά τις απολαβές τους και την μείωσή τους.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι το ποια θα είναι η αντίδραση τους και κυρίως του Κλαρκ που οι απολαβές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι στις 450.000 δολάρια και όπως γίνεται κατανοητό όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και για πώλησή του ή για λύση του σε περίπτωση που ο Αμερικανός γκαρντ με το βουλγάρικο διαβατήριο δεν την δεχθεί.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ